WordPress update service

Open source platformen zoals Magento en WordPress komen geregeld met nieuwe versies. Speciaal voor de wordpress updates bieden wij nu een WordPress Update Service. Een professionele manier van updaten. Al is een Update doorgaans relatief eenvoudig, er zitten van veel voorborgen risico’s. Plugin’s die stoppen met werken. Of een website die onherstelbaar beschadigd raakt.

Laat Microdesign de WordPress omgeving professioneel updaten, we updaten niet alleen we controleren de volledige website, op een afgeschermde test locatie lopen we de volledige site na en controleren we de performance en veiligheid van de volledige website. Heeft u vragen over onze procedure? Dan kunt u contact met ons opnemen.

WordPress laten updaten

Microdesign bied een full-service WordPress update service aan waarin kwaliteit en beschikbaarheid voorop staan. Hierbij lichten wij de volledige procedure toe. We maken backups van het complete systeem en database Gaan op een test locatie de site volledig doortesten Vervolgens wordt de daadwerkelijke update gedaan De site wordt nogmaals volledig gecontroleerd. Als alles gereed is bespreken we een update datum + tijd (Vaak vroeg in de ochtend of s’avonds laat) Zodra alles op de nieuwe omgeving draait maken wij een verbeter rapportage indien nodig (hieronder meer informatie) De kosten bedragen 179 euro. Als de site meer dan 2 hele versies achterloopt neem dan contact met ons op voor een prijs op maat (Een hele versie is bijvoorbeeld. 3.2 naar 3.3). WordPress laten updaten is de meest eenvoudige en veilige manier om weer volledig up-to-date te zijn!

Wordpress ontwikkeling