Schoenenwinkel.nl

Microdesign heeft voor Schoenenwinkel een maatwerk magento webshop ontwikkeld, door de sterke groei was er enorme behoefte aan nieuwe functionaliteit en stroomlijning van bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft Schoenenwinkel een hoog percentage mobiele bezoekers dus is een goede responsive magento webshop esstenieel.

Schoenen Winkel is een hard groeiende webwinkel op het gebied van schoenen en accessoires. Door hun harde groei van assortiment en klanten bestand hadden zij behoefte aan professionalisering van hun internet platform, Niet alleen de vormgeving maar ook integratie met de back-office, technische mogelijkheden voor moderne marketing technieken en een professionele grafische vormgeving waren de wensen.

Voor Schoenen Winkel hebben wij een Responsive Magento Webshop ontwikkeld, vanwege de enorm sterke groei in mobiele bezoekers hebben we een aparte experience ontwikkeld voor Mobiel, Tablet en full-size desktop. De mobiele webshop is bijvoorbeeld geminimaliseerd tot het broodnodige, zo staat op de relatief kleine schermen de producten centraal zodat niets afleid en de pagina’s snel geladen zijn.

Daarnaast heeft de Magento Webshop een nauwe integratie ontwikkeld met Schoenenwinkels back-office systeem, de integratie van het logistieke process zoals voorraad beheer, fulfillment en het verwerken zijn belangrijk voor een groeiende organisatie. Door deze integratie kan de klantenservice efficiënter werken en communiceren om de klant tevredenheid te waarborgen en verbeteren.