Online Ski Shop / Vos Wintersport

Voor Online Ski Shop hebben wij hun Magento Webshop mogen ontwikkelen. Afgelopen seizoenen maakte zij gebruik van een goedkoop SAAS webshop platform wat perfect functioneerde voor de start en groei van hun online activiteiten. Met de huidige ambitie een belangrijke speler te worden met de volledige focus op Wintersport was deze Magento oplossing de stap richting professionalisering.

Online Ski Shop is een winkel met een vestiging in Baarn. Daarnaast verkopen zij al een aantal jaar hun Ski’s, Skischoenen, Mutsen, Handschoenen, Jassen en Skibroeken online. Door de groeiende vraag en uitbreiding van het assortiment was een nieuwe webwinkel een must in hun online groei. Naast ontwerp, en ontwikkeling mogen wij verschillende online marketing activiteiten uitvoeren om de groei een extra duwtje in de rug te geven.

De oplossing

De responsive magento webshop is gebaseerd op een op maat ontwikkelde responsive template. Hierdoor is de webshop perfect functioneel op tal van devices, veel al wordt in de oriƫntatie fase gebruik gemaakt van mobiele devices zoals Tablets en Smartphones, hierdoor is gebruiksvriendelijkheid en snelheid op die devices essentieel.

Om de bezoekersaantallen verder te stimuleren hebben wij een breed online marketing plan mogen uitvoeren, hierbij hebben wij gebruik gemaakt van Google AdWords, Shopping, Remarketing via zowel Google als Facebook en Facebook product advertenties. Daarnaast hebben wij een automatische koppeling gerealiseerd met Marktplaats, hierdoor worden de Marktplaats Admarkt advertenties real-time gepubliceerd.

Cameracompleet mobiele responsive