MBT Store

MBT-Store is een gespecialiseerde winkel volledig gericht op MBT Schoenen. Deze niche webwinkel moest een combinatie worden van goede product informatie een goed product overzicht en uiteraard een professionele uitstraling. Door goede informatieve pagina’s die continue te bereiken zijn vanuit de homepage, categorie pagina’s en product pagina’s is de shop niet alleen een verkoop tool maar zeker net zo goed een adviserend platform.

Voor MBT-Store hebben wij een volledige Magento Maatwerk webshop ontwikkeld. Met een uniek ontwerp waarin alle huisstijl elementen van zowel het merk MBT als de winkel zelf terug zijn te vinden. De Magento Webshop is daarnaast ook de basis voor hun complete voorraad administratie. De verkopen die in de winkel worden gerealiseerd worden door middel van een Magento Kassa oplossing direct in Magento geregistreerd.

De oplossing

Voor MBT-Store hebben wij een Responsive Magento Webshop ontwikkeld. De webshop schaalt perfect mee met alle veel gebruikte apparaten zoals iPhones, iPads, Laptops en grote desktop machines. De website is daarnaast volledig geïntegreerd met e-mail diensten zoals Mandrill voor een goede aflevering van de transactionele e-mails. Daarnaast heeft MBT een volledige integratie met Mailchimp. Hierdoor wordt alle order informatie perfect mee gestuurd met de nieuwsbrief aanmeldingen waardoor perfect gesegmenteerd kan worden.

mbt schoenen webshop magento

Magento kassa integratie

MBT Store maakt gebruik van een kassa integratie die alle bestellingen in de winkel direct koppelt met Magento. Hierdoor is Magento niet alleen een webshop, maar ook hun volledige Voorraad administratie. In het kassasysteem kunnen eenvoudig bestellingen worden ingeboekt, nieuwe klanten worden aangemaakt of retouren worden verwerkt.

Magento Kassa Pos