Cipriani Webshop

Na enkele weken hard werken is de prachtige shop van Cipriani nu live! Cipriani is een menswear store gevestigd in Scheveningen. Met hun unieke Italiaanse merken is het de juiste bestemming voor mannen die hoge eisen stellen aan kwaliteit en stijl. Speciaal voor hun hebben wij een volledig gekoppelde webshop beleving neer gezet in dezelfde stijl als hun winkel. Deze unieke maatwerk magento webshop is een echte aanvulling op ons portfolio en gaat het ongetwijfeld zowel nationaal als internationaal het erg goed doen.

De webshop van Cipriani wordt continue ververst met nieuwe producten van merken zoals: Altea, Andrea d’Amico, Andrea Ventura, Barba Napoli, Borrelli Napoli, Gran Sasso, Jacob Cohen, Incotex, Fedeli, Pal Zileri, Luigi Bianci Mantova, Lardini, Montecore, PT01, Mandelli Milano, Mazzarelli, Santoni, Hogan, Paola Scafora, Roda, Guy Rover, Gallo, Fay, 19Andrea’s47, Zanone, Zimmerli.

De oplossing

Cipriani is ontwikkeld op het Magento platform, door de geambieerde groei zowel nationaal als internationaal is er gekozen voor een maatwerk magento webshop. De webshop is vanaf de basis ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de medewerkers van Cipriani, om hun klanten perfect te kunnen bedienen is er een Responsive webshop ontwikkeld wat inhoud dat de site optimaal functioneert op zowel Mobiel, Desktop als tablets. De shop is dusdanig ontwikkeld dat deze nu internationaal (engels) georiënteerd is maar reeds voorbereid op meerdere talen.

Daarnaast hebben wij voor Cipriani niet alleen een Magento koppeling voor het kassasysteem in de winkel ontwikkeld, we hebben ook zowel hun kassa platform als de webshop volledig geïntegreerd met Mailchimp.

Responsive webshop

De site is dusdanig ontwikkeld dat deze eenvoudig te bekijken is op verschillende devices. Zo is de product detail pagina volledige Swipe-friendly en heeft het zo een erg intuïtieve gebruikers interface. Doormiddels van een eenvoudige swipe beweging kun je snel door de afbeeldingen heen bladeren. Daarnaast heeft de mobiele variant bijvoorbeeld een no-nonsense layout waarin alles heel clean en overzichtelijk in elkaar zit.

responsive magento webshop magento webshop op de tablet mobiele magento webshop