Mailchimp specialisten

Bent u opzoek naar een Mailchimp Specialist die u kunt helpen met uw e-mail marketing? Bij Microdesign hebben wij meerdere specialisten op het gebied van Mailchimp en e-mail marketing. Maatwerk nieuwsbrief template nodig of een koppeling met uw site of shop, onze Mailchimp Specialist staat voor u klaar.

Microdesign is een breed internet bureau en werkt met tal van specialisten samen. Kijk bijvoorbeeld naar onze Magento Specialist of WordPress Specialist. Succesvolle oplossingen bieden is onze passie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

mailchimp expert

Mailchimp Specialist

Microdesign is al ruim 7 jaar gebruiker van het Mailchimp platform, al sinds de vroegen jaren van het platform hebben wij maatwerk templates ontwikkeld, koppelingen voor externe systemen gemaakt en adviseren wij klanten in het gebruik van Mailchimp in hun E-mailmarketing strategie, wij zijn dus echt een Mailchimp Expert

Onze Mailchimp experts kunnen uw vraag en doelstelling perfect omzetten in een functioneel en eenvoudig te gebruiken template. Daarnaast adviseren wij u graag hoe u meer inschrijvers kunt verzamelen op uw huidige website of sociale media.

Naast het standaard sturen van een nieuwsbrief is Mailchimp in staat veel meer te doen dan dat. Denkt uit hierbij aan bijvoorbeeld marketing automation. Zo kunt u acties in een nieuwsbrief of inschrijvingen op uw site automatisch koppelen aan een serie e-mails die over de periode van een week, maand, of zelf een jaar verzonden worden naar uw klanten.

Mailchimp template laten ontwikkelen

Wilt u een Mailchimp template laten ontwikkelen? Doormiddel van responsive Nieuwsbrief templates zijn deze volledig geschikt voor zowel desktop als mobiel gebruik. Daarnaast maken wij gebruik van de Mailchimp edit techniek. Hierdoor kunt u eenvoudig in de interface van Mailchimp uw nieuwsbrieven opmaken. Zodoende heeft u nooit meer iets met code, of complexe systemen te maken. Wij zetten uw huisstijl, en wensen om in een gebruiksvriendelijke en professioneel ogende template. Meer informatie? Neem contact met ons op!

mailchimp specialist

Mailchimp koppelingen

Mailchimp optimaal integreren in uw huidige website of webshop. Wij maken koppelingen op bestaande platformen zoals Magento

en WordPress maar ook maatwerk integraties met web applicaties of complexere systemen.

Wat webwinkels betreft koppelen wij Mailchimp met hun E-Commerce 360 platform. Op die manier sturen wij order informatie door naar Mailchimp, hierdoor kunt u optimaal segmenteren. Denk aan upsell e-mails, of geautomatiseerde e-mails na X aantal dagen met verzoek tot review.