Responsive magento webshop

We leven tegenwoordig in een zo genaamde “always online” wereld, waarin door gebruik van Smartphone en tablets iedereen op ieder moment van de dag online is. Een Responsive Magento Webshop is in deze een must voor de web winkelier die hun volledige doelgroep perfect wil bedienen. Op deze manier is de webwinkel altijd aangepast aan het formaat van de Smartphone, tablet of desktop die wordt gebruikt. Een Responsive Magento webshop is zodoende Device onafhankelijk.

Hoe werkt een Responsive Magento Webshop?

Een Responsive Magento Webshop start bij het ontwerp, hierin wordt rekening gehouden met factoren die van invloed kunnen zijn op kleinere beeldschermen, daarnaast wordt er een afweging gemaakt welke elementen essentieel zijn, en welke slechts een toevoeging. Hierdoor worden er doorgaans 3 basis views ontworpen (Dekstop, Tablet en Smartphone).

De webshop is volledig vloeiend en beweegt mee met het schermgroten, hierdoor zijn de 3 weergaven geen vaste formaten maar richtlijn voor de weergave, de gehele site veert als het ware mee met het scherm, waarin op bepaalde punten content veranderd, zoals de kleine navigatie links veranderen in een eenvoudiger aan te raken navigatie voor mobiel gebruik, en grote afbeeldingen worden kleiner gemaakt of achterwegen gelaten.

responsive magento webshop