Magento update service

Open source platformen zoals Magento en WordPress komen geregeld met nieuwe versies. Speciaal voor Magento bieden wij hiervoor een Magento Update Service aan. Het is enorm belangrijk om up to date te zijn met de software updates. De belangrijkste reden is veiligheid. Omdat de bron van het platform open en vrij toegankelijk is worden lekker en beveiliging risico’s eerder gevonden waardoor de site sneller gehackt kan worden. Bij een up-to-date platform is deze kans minimaal.

Onze Magento Update service is speciaal ontwikkeld tegen een interessant tarief zodat wij al onze klanten, maar ook zeker nieuwe klanten van dienst kunnen zijn en hun kunnen helpen aan een veilige en goed presterende webwinkel. In het Update Service zit meer dan alles puur de update. Lees hieronder meer informatie over de aanvullende diensten, kosten en mogelijkheden. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Magento laten updaten?

De service bevat meerdere diensten, kwaliteit en beschikbaarheid staat bij ons voor aan en gaan dan ook niet zomaar aan de slag op een live omgeving of zonder backups te maken. Hieronder beschrijven wij het proces. We maken backups van het complete systeem en database Gaan op een test locatie de site volledig doortesten Vervolgens wordt er een update gedaan Vervolgens testen we wederom alles door.

Als alles gereed is bespreken we een update datum + tijd (Vaak vroeg in de ochtend of s’avonds laat) Wederom maken we een backup van de live omgeving en gaan met de meest recente database updaten Vervolgens wordt alles nog een laatste maal doorgetest Als alles klaar is doen wij nog een verbeter controle (hieronder meer hierover) De kosten bedragen 359 euro. *mits de site 1 versie achter loopt. Voor een update van meerdere versies inventariseren wij eerst de werkzaamheden.

Magento laten updaten

Magento update controle

Na dat het platform volledig is goedgekeurd en afgerond lopen wij alle belangrijke pagina’s nog eens goed na, we bekijken of de template op een goede wijze is ontwikkeld en of er nog winst te behalen valt in bijvoorbeeld snelheid optimalisatie. Kleine technische fouten kunnen er voor zorgen dat de site minder goed gevonden wordt, trager reageert of bijvoorbeeld een hogere afbreuk percentage heeft van bezoekende klanten. Wij leveren een heldere rapportage op met alle punten die wij vinden goed onderbouwd en uitgelegd.