Magento Specialist

Opzoek naar een Magento Specialist? Wij bij Microdesign zien onszelf echt als Magento specialisten bij uitstek. Met meer dan 100+ Magento webshops hebben wij enorm veel ervaring op gebied van ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie specifiek voor het grootste e-commerce platform ter wereld.

Magento is een extreem veelzijdig platform, zo is het geschikt voor zowel een startende webwinkel als grote multi-national. Door de complexiteit is een Magento Specialist belangrijk om het meest uit uw webwinkel te halen. Bent u tijdelijk op zoek naar een magento specialist in Den Haag of een specialist in Rotterdam, wij komen bij u op locatie.

Team van Magento specialisten

Geregeld worden wij gecontact door internet, marketing of ontwikkel bureau’s die op zoek zijn naar extra expertise voor hun eigen projecten, zo kunnen wij onze magento specialisten optimaal inzetten bij complexere klussen of grootschalige projecten. Onze specialisten beschikken goede communicatieve vaardigheden om zo goed met klanten of mede opdrachtnemers te communiceren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan kennis-deling en het up to date houden van kennis in deze snel bewegende markt.

Den Haag, Rotterdam, randstad of Landelijk

Een groot deel van ons klantenbestand bevinden zich in Den Haag, Rotterdam of de Randstad. Echter hebben wij geen grenzen, zo werken wij voor klanten in Italie, Canada en de Verenigde staten. Al zitten wij graag met klanten samen aan tafel om zo de meeste interactie te hebben. Komt het geregeld voor dat wij dagelijks contact onderhouden via Skype, Slack, telefoon of andere communicatie middelen. Kortom Of het nu Den Haag, Rotterdam of Hong Kong betreft. Onze Magento specialisten kennen geen grenzen.

Magento specialisten in Den Haag, Rotterdam of Randstad