Magento product import

Een veel gestelde vraag is of het voor ons mogelijk is een Magento product import te doen, en zo doende in 1 grote import een grote hoeveelheid producten te importeren, categorieeen aan te maken en afbeeldingen te koppelen. Uiteraard is dit mogelijk, Magento heeft een dergelijke functie zeer omslachtig, traag en technisch moeilijk in het systeem zitten.

Wij hebben echter dit zelf gestructureerd en ontwikkeld zodat wij eenvoudig Excel, CSV of XML bestanden kunnen importeren, synchroniseren of volledig koppelen. Er zijn verschillende mogelijkheden, en technieken die we hiervoor kunnen gebruiken, dit is per situatie net even anders. Neem contact op voor meer informatie.

Magento producten importeren

Magento producten importeren

De eerste techniek is gewoon puur Magento producten importeren. Dit door wij middels een script die wij zelf in huis hebben ontwikkeld. De tool bekijkt of categorieen reeds bestaan zoniet maakt hij deze aan. Vervolgens importeerd hij de basis elementen van het product, upload evt meerdere foto’s en koppeld deze ook aan het product. Normaliter duurt dit binnen Magento vrij lang. Onze tool kan 10.000 prodcuten binnen 15 min importeren.

Magento product synchronisatie

De volgende methode is Magento Producten Synchroniseren, Dit gebeurt niet via een import maar via een periodiek gepland script welke als eerst kijkt of er nieuwe producten zijn en importeert deze, vervolgens controleert hij of er producten zijn die al wel bestaan en gewijzigd zijn, als laatste controleert de tool voor verwijderde producten en zal deze verwijderen. Een magento product synchronisatie is dan ook meer een Magento Koppeling dan echt een eenmalige actie.

Magento Product Import class=

Tarieven producten import

Er zijn verschillende tarieven want bijna iedere situatie is maatwerk, zeer eenvoudige imports kunnen al gedaan worden voor 65 euro. Andere imports met elke maatwerk variabelen kosten eerder rond de 130 tot 260 euro. Het opzetten van een producten synchronisatie is ook variabel tussen de 260 en 520 euro, afhankelijk van de complexiteit. Neem contact op voor meer informatie.