Magento Maatwerk

Microdesign is specialist als het gaat om Magento Maatwerk, met onze maatwerk extensies, modules, koppelingen en andere oplossingen helpen wij onze klanten aan pragmatische oplossingen voor hun vraagstukken.

Daarnaast ontwerpen wij maatwerk websites voor onze Magento klanten, we kijken concreet naar de uitstraling van het bedrijf, de type klanten en hoe de producten en bestel procedures het beste tot zijn recht komen. Op die manier krijgt iedere webshop een professionele uitstraling, maar bovenal zorgen wij dat de webshop optimaal aansluit bij uw doelgroep.

Magento Maatwerk Vormgeving

Een op maat ontworpen en ontwikkelde template heeft vele voordelen, zoals de al eerder genoemde grafische voordelen, naadloze aansluiting op uw huisstijl en bij uw doelgroep heeft het ook Performance, Zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie voordelen.

Magento vormgeving

Maatwerk koppelingen

Een groot deel van maatwerk magento ontwikkeling is die van het aanleggen van speciaal ontwikkeld koppelingen. Denk hierbij aan koppelingen met kassa systemen, Voorraad/ERP pakketten of logistiek partners. Daarnaast ontwikkelen wij vaak ook Marketing gerelateerde koppelingen

Magento Koppelingen

Andere maatwerk oplossing nodig?

Zoekt u een andere vorm van maatwerk magento oplossing, een unieke koppeling, specifieke extensie of andere aanpassing op Magento’s standaard functionaliteit dan horen wij dat graag van u. Wij sparren graag samen met onze klanten om tot de perfecte oplossing te komen.