Magento koppelingen

Microdesign heeft ervaring in het ontwikkelen van tal van koppelingen, zo maken wij koppelingen met leveranciers, boekhoud pakketten, ERP systemen, voorraden en kassasystemen. Daarnaast maken wij ook koppelingen met de bekende vergelijk sites, zoals vergelijk.nl, beslist maar natuurlijk ook Google Shopping tbv Google Product Listing Ads.

Naast Magento Koppelingen ontwikkelen wij ook maatwerk import scripts of adviseren en assisteren wij bij migraties van andere e-commerce platformen naar het Magento platform. Neem voor meer informatie via het onderstaande formulier contact met ons op.

Magento koppelingen

Magento koppeling

Een Magento Koppeling kan 2 kanten op werken, zowel het exporteren van data zoals facturatie gegevens, debiteuren of orders voor verwerking. Maar ook Import zoals voorraden, of bij bijvoorbeeld dropship contracten waarin de inhoud van een leverancier gespiegeld dient te worden aan uw omgeving. Er zijn ontelbaar verschillende koppelingen mogelijk. Neem contact op voor maatwerk advies.

Magento boekhoud koppeling

Bent u opzoek naar een Magento Boekhoud koppeling? Microdesign heeft voor tal van boekhoud pakketten koppelingen ontwikkelen, denk hierbij aan Exact, Unit4, Afas, Snelstart, Accountview en Yob. Neem contact op voor meer informatie.

Magento erp koppeling

Een Magento ERP Koppeling op maat nodig? Microdesign maakt koppelingen met verschillende ERP Pakketten, hebben wij nog geen koppeling beschikbaar voor de door u gebruikte ERP software, dan maken wij deze op maat voor u.

Magento voorraad koppeling

Met een Magento Voorraad koppeling is uw voorraad altijd actueel, beheert u uw voorraad extern? Dan maken wij een koppeling met uw pakket zodat alles altijd real-time gesynchroniseerd is.

Opzoek naar een specifieke magento koppeling?

Microdesign heeft reeds ervaring met koppelingen voor Exact, Unit4, Afas, Snelstart, Accountview en Yob. Maar ook minder bekende kassa systemen of marketing gerelateerde koppelingen hebben wij reeds ontwikkeld. Heeft u een specifieke wens? Neem dan gerust contact met onze specialisten op.