Magento geoptimaliseerde hosting

Bent u opzoek naar Magento Geoptimaliseerde hosting voor de beste performance van uw webwinkel? Microdesign bied geen standaard Magento hosting Pakketten aan, wij kijken individueel naar uw wensen en benodigdheden en maken zo een perfecte oplossingen. Qua prijs zijn wij volledig martkcomform en kijken dan ook graag met u naar de mogelijkheden voor uw webwinkel.

Door een hoop webhosting partijen wordt Magento Geoptimaliseerde Hosting aangeboden, echter zonder ervaren developers in dienst te hebben die expert zijn op het gebied van Magento, wij draaien die rollen om. Wij hebben geen eigen serverpark, maar huren kwalitatieve servers in van partijen die daar goed in zijn, wij zijn goed in optimalisatie en magento ontwikkeling. Op die manier kunnen wij u de beste oplossing leveren.

Magento geoptimaliseerde hosting

Magento is een heel specifiek platform, de niet-kenners hoor je vaak zeggen dat Magento traag en zwaar is, dit is ten dele waar echter moet een goede hosting infrastructuur is Magento bloedsnel en stabiel. Zoals hierboven reeds beschreven is iedere situatie uniek. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw shop en budget.

magento geoptimaliseerde hosting

Magento managed dedicated server

Voor tal van klanten beheren wij eigen dedicated geoptimaliseerde webservers. Door een volledig eigen server te hebben vergroot dit de flexibiliteit in snelheid verbeteringen enorm. Daarnaast is er bij een dedicated server geen nadeel van piekspanning bij andere webshops gehost op een shared omgeving. Een eigen server bied dus nog meer performance, zekerheid en veiligheid. Een eigen server heeft u al voor € 259 euro per maand.