Gratis Magento Check

Wij krijgen wekelijks aanvragen van nieuwe klanten die niet tevreden zijn over hun huidige magento webshop, of de vertrouwen in hun shop zijn verloren door vele bugs, traagheid of andere issues. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een Magento Check in het leven geroepen. Een gratis magento check die uw site controleerd op de belangrijkste onderdelen.

Onze gratis magento check bestaat uit een controlle door een van onze magento specialisten. Zij controleren de site, op de belangrijkste onderdelen. Denk hierbij aan Security, Responsiveness, Performance, Zoekmachine optimalisatie, Structuur, Globale technische kwaliteit en conversie verhogende elementen.

Bestel uw Gratis Magento Check!

Vul hiernaast het korte formulier in. Wij voeren dan binnen 2 werkdagen uw Magento Check uit. U ontvangt van ons een uitgebreid document met alle informatie in begrijpbare taal. Als u hier nog vragen over heeft bestaat de mogelijkheid om deze telefonisch met u door te lopen. In veel gevallen geven wij ook een verbeter voorstel aan.

Wij hebben voor deze check geen login gegevens of andere gegevens nodig.

[mauticform id=”2″]

Magento APK

Onze Magento Check is een controle op vele onderdelen die nodig zijn voor een goede en stabiele webshop. We zouden het ook een Magento APK kunnen noemen. Een periodieke check-up om te kijken of de shop op alle facetten optimaal presteert. Er zal altijd ruimte zijn voor verbetering en brengen zodoende dan ook in kaart waar de ruimte voor verbetering ligt. In ons rapport zullen wij ook meenemen wanneer het interessant is om een nieuwe check te doen. Kortom een soort Magento APK.

Magento APK - Magento Check
Magento Veiligheid Check

Magento Veiligheid Check

Afgelopen maanden zijn er meerdere patches uitgekomen het is essentieel uw Magento installatie up to date te houden. Via onze Magento Update Service helpen wij bijvoorbeeld klanten eenvoudig en veilig up to date te blijven. Naast de patches zijn er tal van andere elementen die zorg dragen voor een veilige webwinkel. Een Veiligheid Check is een belangrijk onderdeel.

Magento Performance Check

Snelheid is een essentieel onderdeel van een goed presterende webwinkel, het is niet alleen voor de gebruikerservaring van uw klanten. Maar het is ook een belangrijke “ranking factor” geworden voor uw zoekmachine prestaties. Een optimaal ingerichte Magento omgeving is en niet langzamer dan andere pakketten. Magento staat bekend als een zwaar pakket maar met de juiste Magento geoptimaliseerde hosting, en juiste implementatie supersnel!

Magento performance check
Magento zoekmachine optimalisatie check

Magento Zoekmachine optimalisatie check

Voor iedere webshop is vindbaarheid essentieel, goede zoekmachine optimalisatie is daarom belangrijk. Webwinkels hebben een specifieke aanpak nodig als het gaat om SEO. Magento kent vele valkuilen en veel ontwikkelaars weten hier geen goede oplossingen voor. Wij hebben een goede Magento zoekmachine optimalisatie check kunnen ontwikkelen die op alle essentiƫle elementen controleert, Daarnaast zullen wij ongetwijfeld verbeter punten vinden voor uw webshop.

Uitgebreide check

Wilt u uw Magento webshop echt helemaal binnenstebuiten keren, alle technische elementen gecontroleerd hebben dan doen wij voor u graag een uitgebreide Magento check. Voor de check vragen wij dan ook alle gegevens op we hebben tijdelijk toegang nodig tot een kopie van de shop of idealiter de huidige omgeving. Zodoende kunnen wij alle instellingen, technische implementatie en code controleren. Niets blijft onze Magento specialist onopgemerkt. Uw webshop wordt op meer dan 300 punten gecontroleerd. De kosten hiervoor bedragen dan ook € 295 euro. U krijgt daarvoor een enorm uitgebreid en helder document met verbeter voorstellen. Als wij de Gratis check uitvoeren en belangrijke tekortkomingen vinden is ons advies ook zeker om de uitgebreide check te laten uitvoeren.

Neem contact op
Gratis Magento Check