Magento Webshop

Magento is een webshop platform die razend snel is uitgegroeid tot het meest gebruikte pakket voor zowel kleine ondernemingen is grote multinationals. Boordevol standaard functionaliteit en flexibiliteit om precies de shop te hebben die bij uw onderneming past.

Met een Magento Webshop weet u zeker alles in huis te hebben om online succes te boeken en door te groeien zonder dat u vast komt te zitten met limitaties. Daarnaast bied het pakket voor ons enorm veel flexibiliteit om maatwerk oplossingen te bedenken en de standaard functionaliteiten uit te bouwen tot een systeem op maat.

Magento webshop diensten

Ontwerp & Ontwikkeling

Microdesign heeft alle competenties in huis om u te voorzien van een goed doordachte en professioneel ontworpen en ontwikkelde Magento Webshop. Op basis van uw bedrijfs identiteit, producten en doelen ontwerpen wij de webshop die perfect aansluit bij uw doelgroep!

Beheer & Onderhoud

Opzoek naar een partij die alle zorgen uit handen neemt? Wij beheren en onderhouden voor tal van klanten hun Magento Webshop. Vanaf een basis onderhoud van back-up, upgrades en monitoring tot het content-beheren van de volledige catalogus!

Optimalisatie

U heeft reeds een goede Magento Webshop. Wij kunnen er voor zorgen dat deze beter gaat presteren door deze te optimaliseren. Denk hierbij aan snelheid, stabiliteit, conversiegerichtheid, zoekmachine optimalisatie of de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen in samenwerking met Magento.

Magento webshop?

Magento is niet voor niets zo enorm hard gegroeid, in de basis is het platform geschikt voor iedere type webwinkel, met de enorme set aan standaard functionaliteiten die een magento webshop bezit is het qua investering enorm gunstig, eenmalig een goede webshop ontwikkeld bevat deze enorm veel functionaliteit om conversie te verhogen, omzet te vergroten of klanten te binden aan uw onderneming of merk.

Bekijk alle standaard functies van magento

Magento webshop landelijk of internationaal

Magento is door zijn multistore functionaliteit perfect geschikt voor ambitieuse webwinkeliers. Deze functionaliteit kan worden gebruik voor lokale webshops die bijvoorbeeld actief zijn in meerdere niches, zodoende kunt u meerdere webwinkels runnen vanuit 1 eenvoudige back-end. U ontwikkeld eenmalige een goede professionele webshop waarna u op basis daarvan door groeit in meerdere “store-fronts”. Daarnaast bied het de mogelijkheid om uw website internationaal op te zetten. Iedere webshop krijgt zo zijn eigen url met lokale extensie .com .de .fr en wederom alles beheert vanuit een enkele back-end.

Magento Webshop

Onze dienstverlening?

Microdesign heeft jaren ervaring in zowel eenvoudige als zeer complexe en geintegreerde Magento oplossingen. Microdesign heeft daardoor meerdere diensten ontwikkeld die aansluiten bij onze klanten.