Magento 2

Magento 2 Webshop

Met Magento 2 is er een nieuw tijdperk aangebroken voor het meest gebruikte eCommerce platform wereldwijd. Met de komst van dit nieuwe platform is er een nieuwe gezonde en stabiele basis waarop wegwinkelier jaren vooruit kunnen en ontwikkelaars de vrijheid hebben om met de nieuwste technieken de beste oplossingen te ontwikkelen. Ontdek de functionaliteiten, mogelijkheden, voordelen en nieuwe kansen van het Magento 2 platform op deze pagina.

Vraag een demo aan

Magento 2 voordelen en verbeteringen

Nieuw design

De meest opvallende wijzigingen in eerste instantie is de nieuwe look en feel. Zo is de standaard template gewijzigd maar nog drastischer, het complete admin panel heeft een nieuwe look & feel gekregen. Deze is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en in veel gevallen functioneel sterk verbeterd.

Responsive & Mobile First

Magento heeft een compleet nieuwe aanpak voor de front-end van de site. Met een mobile first aanpak is Magento 2 mobiel nog beter bestand tegen groeiend aantal mobiele bezoekers en kopers. Omdat de oude templates vaak zwaar, groot en voor mobiel gebruik onnodig veel informatie bevatte is de mobiel first strategie beter geoptimaliseerd.

Verbeterde performance

Magento 2 is minimaal 25% sneller dan zijn voorganger. Niet alleen dat, met nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken en een betere structuur is Magento eenvoudiger te optimaliseren. Daarnaast worden veel elementen pas na het laden extern via javascript ingeladen zodat de ervaring voor gebruikers zo optimaal mogelijk is.

Kwaliteit en stabiliteit

Doordat Magento 2 gebruik maakt van geïntegreerde tests, en modules op de marktplaats van Magento aan strikte eisen en tests dienen te voldoen stelt Magento 2 stabiliteit en kwaliteit enorm hoog in het vaandel. Door deze maatregelen komt de lat hoger te liggen voor ontwikkelaars wat betekend dat de kwaliteit drastisch wordt opgeschroefd en wordt gewaarborgd.

Zoekmachine vriendelijk

Magento 2 zit boordevol opties waar de marketeers blij van woorden. De lijst is te groot om op te noemen maar enkele voorbeelden zijn. Integratie van Google Analytics en AdWords, Stabiele URL beheer, Beheren van Robots.txt, Canonical url’s, sitemaps, geïntegreerde aanpasbare meta tags en nog veel meer.

Schaalbaar

Een nieuw eCommerce platform gaat altijd gepaard met ambities, dan is een belangrijke vraag, hoe zit het met de groei en schaalbaarheid van het platform. Door de modulaire opbouw, en geïntegreerde caching mogelijkheden is Magento schaalbaarder dan ooit. Door verbeteringen in het Caching mechanisme, ingebouwde varnish caching en betere indexaties is performance en schaalbaarheid geen probleem meer. Zelfs niet in de Community edition.

Waarom Microdesign

Waarom Microdesign voor Magento 2

Microdesign is een internet bureau die al sinds 2002 zorgt voor mooie en succesvolle internet oplossingen. Zo waren wij er vroeg bij toen Magento slechts een klein platform was. En waren wij al ruim een jaar voor de lancering druk bezig alle ins en outs te leren van dit nieuwe platform. Microdesign is bij stek uw Magento 2 specialist voor eenvoudige tot zeer complexe maatwerk oplossingen.

Bij ieder project betrekken wij onze opdrachtgevers zo veel mogelijk bij het traject. Het draait immers niet alleen om de opdrachtgever, maar vooral om uw klanten. Voor een succesvolle webshop weten wij graag alles over u, uw producten en klanten

Onze magento 2 diensten

Wij leveren een breed scala aan diensten specifiek voor het nieuwe magento platform. Zo bedienen wij klanten met full-service projecten, maar ontwikkelen wij ook maatwerk extensies, helpen wij met optimalisatie voor betere performance of zoekmachine sprestaties of sluiten we SLA’s af voor structurele support en onderhoud.