Lightspeed Webshop

Lightspeed webshop

Naast onze maatwerk Magento & Magento 2 oplossingen kregen wij steeds meer vragen rondom het SAAS (Software as a service) Lightspeed webshop platform. Lightspeed is een hosted webshop platform geschikt voor een zeer brede groep ondernemers van kleine winkeliers die omni channel aan de slag willen tot grotere multi-store omgevingen die opzoek zijn naar een professionele schaalbare webshop. Wij als Lightspeed specialist kunnen helpen met maatwerk, implementatie, advies, optimalisatie n migraties.

Vraag een demo aan

Waarom Lightspeed een goed alternatief is

SEO & Optimalisatie

Lightspeed komt voort uit het in Nederland zeer bekende en populaire SEOShop. De naam zegt het dus eigelijk al. Lightspeed is ontwikkeld met SEO in mind. Zo begeleid het platform je naar de meest geoptimaliseerde versies van jouw webshop. Bied het tools en mogelijkheden die iedere SEO marketeer nodig heeft. En dat in een gebruiksvriendelijke omgeving.

Mobiele toegankelijkheid

Waar nog steeds een zeer groot deel van de web winkeliers stoeit met een goede mobiele ervaring zit dit fantastisch ingebakken binnen Lightspeed. De performance is bijzonder snel, gebruikers ervaring zeer eenvoudig en overzichtelijk en zijn er beproefde ontwerpen en functies beschikbaar voor de beste mobiele ervaring en hoge mobiele conversie percentages.

Performance powerhouse

Waar een Lightspeed webshop pas echt goed tot zijn recht komt is op gebied van de performance. De snelheid is ongekend de webshops lopen vloeiend en zelfs op mobiele devices is de snelheid ongekend hoog voor de meest fijne ervaring. Dit is wel echt een onderdeel waar Lightspeed stappen maakt tov. pakketten als Magento die toch zwaarder zijn en moeilijker te optimaliseren.

Kwaliteit en stabiliteit

Doordat een Lightspeed niet werk met een losse versie per klant maar 1 grote core heeft waar alle web winkeliers op aangesloten zitten heeft dit enkele voorbeelden. Zo is de shop altijd up to date en hoef je geen patches, en updates bij te houden. Daarnaast draaien er 1000e webshops op dit platform en zijn kinderziektes en bugs een echte zeldzaamheid.
Lightspeed specialist

Lightspeed Specialist

Microdesign is een internet bureau die al sinds 2002 zorgt voor mooie en succesvolle internet oplossingen. Zo waren wij er vroeg bij toen Magento slechts een klein platform was. En hebben wij al reeds trajecten uitgevoerd toen lightspeed nog SEOShop heette. Als Lightspeed partner in de regio Rotterdam kunnen wij landelijk klanten bedienen met eenvoudige tot zeer complexe vraagstukken. Voor maatwerk, koppelingen, migraties, design en advies zijn jullie bij Microdesign als Lightspeed specialist aan het juiste adres. Bij ieder project betrekken wij onze opdrachtgevers zo veel mogelijk bij het traject. Het draait immers niet alleen om de opdrachtgever, maar vooral om uw klanten. Voor een succesvolle webshop weten wij graag alles over u, uw producten en klanten

Onze lightspeed diensten

Microdesign heeft een aantal vaste lightspeed diensten die vaak bij ons voorkomen, maar neem vooral contact op voor jullie specifieke vraagstukken of projecten. Hieronder onze meest gebruikte Lightspeed diensten.

Magento naar Lightspeed migratie

Eenvoudig overstappen van Magento (of magento 2) naar Lightspeed. Wij verzorgen een naadloze overstap.

binnenkort meer…

Lightspeed implementatie

De complete configuratie, en installatie uitbesteden. Wij zorgen dat uw webshop binnen no-time optimaal draait.

binnenkort meer…

Lightspeed maatwerk

Opzoek naar een Lightspeed maatwerk ontwikkelaar. Wij ontwikkelen templates, koppelingen en nieuwe functionaliteit.

binnenkort meer…

Vrijblijvend meer informatie?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij sturen u direct alle benodigde informatie op.