Internetbureau in Den Haag

Met ruim 12,5 jaar ervaring en meer dan 550+ succesvolle projecten beschikken wij over de expertise om onze klanten te helpen aan creatieve, technische en innovatieve oplossing. Met een team van gedreven ontwikkelaars, designers en creatieve professionals combineren wij strategie, creativiteit en een proactieve werkmentaliteit.

Waar wij voor staan:

Kwaliteit de standaard

Als internetbureau leveren wij uitsluitend hoogwaardige producten en diensten, kwaliteit is geen streven maar een standaard. Door gebruik te maken van ons ervaren in-house team kunnen wij de kwaliteit en prestaties garanderen. We zijn kritisch en continue bezig met kennis-ontwikkeling en deling binnen het bedrijf.

Vast aanspreekpunt met kennis van zaken

Communicatie is vaak niet de sterkste kant van ontwikkelaars, een account-manager die alles goed en mooi vind bied ook geen meer-waarde. Wij zorgen dat onze klanten een gesprekspartner heeft met kennis van zaken. Als wij met u om tafel zitten kunt u met ons sparren over idee├źn en kunnen wij pro-actief meedenken in de kansen en valkuilen die uw project kent.

Uitsluitend in-house medewerkers

Internet is een snel bewegend platform, met continue nieuwe technieken, mogelijkheden en platformen. Hierdoor vinden wij de ontwikkeling en kennisdeling binnen ons internetbureau essentieel. Het Out-sourcen van werkzaamheden kent vele risico’s zoals kwaliteit en levertijd. Mede hierdoor werken wij alleen met in-house medewerkers.

Heldere communicatie en afspraken

Heldere afspraken en transparante communicatie is essentieel in een goede samenwerking. Al onze tarieven zijn op project basis, geen hoge facturen achteraf dus. Daarnaast worden alle projecten goed uitgewerkt en deadlines helder gecommuniceerd.

Certificeringen en partnerships

Wij hechten grote waarde aan kennisontwikkeling, certificering is daarbij een belangrijk onderdeel. Waar mogelijk zorgen wij er voor dat onze medewerkers volledig up-to-date zijn met hun kennisniveau. Dit blijkt bijvoorbeeld in onze Google Partnership. Onze medewerkers behalen iedere 2 jaar bij ons Google’s AdWords & Analytics examens om zeker te zijn dat hun kennis up to date is.

Internetbureau Google Partnership