Website ontwikkeling

Microdesign levert website ontwikkeling op maat. Dit doen wij met behulp van populaire CMS software WordPress of uiteraard als maatwerk.

Het ontwikkeling van een website is een breed aangeboden product. Het verschil dat wij maken zit hem in performance, zoekmachine vriendelijkheid en het mee denken in het resultaat die u met de website wilt behalen.

Website ontwikkeling met Zoekmachine optimalisatie

Bij de ontwikkeling van een website is de vindbaarheid in zoekmachines essentieel. Het ontwikkelen van een Zoekmachine geoptimaliseerde webshop is daarin echt een vak. Microdesign begeleid u tijdens de website ontwikkeling continue na te denken over de consequenties die pagina’s en functies hebben op de zoekmachine vriendelijkheid. Wij ontwikkelen technisch perfecte websites geschikt voor de beste posities in zoekmachines!

Tegenwoordig is een goede code-structuur, een perfecte informatie architectuur en een prachtig ontwerp voldoende. Performance, mobiel vriendelijkheid en gebruik van de nieuwste technieken zijn absolute voorwaarden voor een up-to-date website en een in de zoekmachines hoog scorende website.

Responsive website ontwikkeling

Het internet is complexer dan ooit. Niet alleen geavanceerde laptops en computers gebruiken het web. Groten delen van het internet worden benaderd via mobiele apparaten. iPads, iPhone maar ook andere formaten toestellen, dit betekend dat uw website optimaal moet kunnen functioneren op talloze formaten schermen. Wij ontwikkelen “device onafhankelijk”. Kortom uw site ziet er gelikt uit op alle apparaten.

Meest recente technieken

Wij ontwikkelen onze websites met de meest recente standaarden en technieken. Niets is ons vreemd! Van de beste Html5 Css3 tot jQuery, Angular , PHP, Laravel en MySQL. Omdat wij kennis-ontwikkeling en deling essentieel vinden zijn al onze medewerkers continue bezig met de nieuwste en beste ontwikkelingen.

Website ontwikkeling met 11 jaar ervaring

De omgeving van het internet veranderd dagelijks. Daarom is het belangrijk op de hoogte te zijn van deze nieuwe trends en de kennis op een effectieve manier te kunnen omzetten in een optimaal design. Microdesign heeft 11 jaar ervaring in de ontwikkeling en integratie van websites, webshop en mobiele websites.

Wij zijn dus van alle markten thuis. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we conversies kunnen verhogen, functionaliteit kunnen verbeteren en voor een frisse uitstraling en ideale gebruiksvriendelijkheid kunnen zorgen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van internet, en vraag vandaag nog een offerte aan!