Webshop ontwikkeling

Microdesign levert professionele webshop ontwikkeling op maat. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen op basis van het populaire Magento platform. Webshop ontwikkeling van A tot Z houd in dat wij alles leveren. Van conversie gerichte vormgeving tot een zoekmachine geoptimaliseerd platform.

Daarnaast begeleiden wij onze klanten gedurende het hele traject maar ook zeker daarna. Webshop ontwikkeling is meer dan alleen een stukje vormgeving en techniek. Kennis over structuur, functionaliteit, conversie optimalisatie en zoekmachine optimalisatie zijn essentieel voor een succesvol project.

Webshop Ontwikkeling Magento

Magento webshop ontwikkeling

Er zijn vele goede en succesvolle webshop platformen beschikbaar. De grootste en meest bekende is wel het Magento Webshop platform. Microdesign is specialist op het gebied van Magento Webshop Ontwikkeling. Afgelopen jaren ontwikkelde Microdesign meer dan 100 webshops op basis van Magento. Magento Webshop ontwikkeling is een specialisme die door vele word aangeboden maar slechts door enkele bureaus echt goed begrepen. Microdesign ontwikkeld niet alleen templates, een eenvoudige webshops. Wij ontwikkelen dagelijks complexe koppelingen, maatwerk functionaliteiten en beheren tientallen webshops actief.

Webshop strategie

Een van de belangrijke factoren van een succesvolle webshop is het vooraf bedenken en uitwerken van een heldere strategie. Wij denken graag met u mee over de positionering van uw webshop, indeling van uw webshop en de inzet van verschillende marketing mogelijkheden.

Webshop ontwerp

Een goed ontwerp voor de webshop is een belangrijk onderdeel van de strategie en uiteindelijk het succes van de webshop. Naast puur het ontwerp is ook de gebruikers ervaring, performance en de toepasbaarheid op verschillende mobiele apparaten erg belangrijk.

Webshop marketing

U heeft een fantastische webwinkel, prachtig ontwerp en super functionaliteit. Nu is het bezoekers aantal te doen groeien. Er zijn tal van mogelijkheden. Van e-mailmarketing, social media, affiliate marketing, Google AdWords of bijvoorbeeld product-feed marketing.

Zoekmachine vriendelijke webshop ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van een goede webshop is vindbaarheid natuurlijk essentieel. Bij een webshop is dit nog wat complexer, een webshop heeft veel pagina’s mogelijkheden tal van pagina’s die relevant en minder relevant zijn. Voor al dit soort situaties moeten oplossingen komen.

Bij het ontwikkelen van een zoekmachine vriendelijke webshop zijn enorm veel facetten belangrijk. Denk hierbij aan product structuur, URL structuur, informatieve pagina’s, landing pagina’s unieke product informatie enz. Daarnaast is er enorm veel kennis en informatie die wij graag overbrengen op onze klanten om langdurige goede prestaties in zoekmachines te bewerkstelligen.

webshop ontwikkeling met 12.5 jaar ervaring

Internet veranderd continue. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technieken op het gebied van webshop ontwikkeling. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en trends hierdoor is uw webshop altijd up to date en kan zodoende nog tijden mee.

Daarnaast heeft microdesign een disciplinair team waardoor wij specialisten hebben op alle technieken en disciplines. Daarnaast werken wij uitsluitend met in-house medewerkers waardoor wij altijd kwaliteit, deadlines en kennis waarborgen.