SEO-Check Website

Bent u opzoek naar een SEO-Check voor uw website? Bij onze grondige “SEO-Check Website” controleren wij uw site op meer dan 200 verschillende punten zoals juiste implementatie en verbetermogelijkheden.

Met onze check en verbeterrapportage kunt u zelf de website naar een hoger plan tillen. Wij geven puntsgewijs en gesorteerd op prioriteit aan wat er verbeterd kan worden in de huidige website. Gebruiksvriendelijkheid, Optimalisatie en Snelheid staan hierin centraal. Wij kijken dus niet alleen naar tekst maar ook naar techniek en de algehele “Look & Feel” van de website.

Online marketing diensten
  Webshop Ontwikkeling Magento

  SEO Verbeterrapportage?

  In een “SEO-Check Website” verbeterrapportage ontvangt u een nulmeting, samen met een algemene samenvatting van de huidige status van uw site. Vervolgens hebben wij de SEO Verbeterrapportage opgedeeld in verschillende onderdelen. Deze variëren van Techniek, Paginastructuur en Templatestructuur tot inhoud en snelheid van de site. Alle onderdelen worden punt voor punt toegelicht en aangegeven welke punten goed, redelijk, slecht of zeer slecht zijn. Zo is het helder en is voor u snel duidelijk welke verbeteringen er te maken zijn en welke het snelst resultaat zullen opleveren.

  Waarom een SEO-Check van uw website?

  Een goede SEO-strategie is belangrijk om duurzame resultaten te krijgen in de populaire zoekmachines. Wij controleren de volledige website op onjuistheden, fouten en verbeteringen. Dit verbetert niet alleen op termijn uw positie in Google Rankings maar het verbetert de website op grofweg alle vlakken. Naast het aantonen van problemen vertellen wij precies hoe dit aangepast en opgepakt kan worden. Hier zijn enkele zaken die u van ons kunt verwachten

  • Aanbevelingen op het gebied van Sitestructuur en ontwerp
  • Verbeteringen op de websitetemplate (code en fouten)
  • Slimme optimalisatie-strategieën
  • Inzicht in huidige rankingprestaties
  • Overzicht van haalbare SEO-doelen en mogelijke rankingkansen
  • Tips hoe de site te optimaliseren als het gaat om snelheid en performance
  Webshop Ontwikkeling Magento