SEO Abonnement

Opzoek naar een alles omvattende oplossing voor uw SEO (zoekmachine optimalisatie)? Tijdens een SEO-Abonnement voeren wij tal van werkzaamheden maandelijks uit. Zoals alles in onze “SEO-Check Website” of bij afname van minimaal 6 maanden de “Uitgebreide SEO-Check”.

Naast de checks houden wij maandelijks uw rankings bij, optimaliseren wij maandelijks tal van pagina’s, dragen wij continue graag bij met ideeën en houden wij kansen voor u in de gaten. Buiten alle adviezen en informatie voeren we de aanpassingen en wijzigingen ook daadwerkelijk uit een heeft u er dus totaal geen omkijken meer naar.

Online marketing diensten
  Webshop Ontwikkeling Magento

  Waarom een SEO-Abonnement?

  Alle voordelen van onze standaard checks plus het gemak van maandelijks onderhoud aan uw website. Met ons SEO-Abonnement bent u verzekerd van een all-in oplossing en wordt u pro-actief geïnformeerd. Wij bespreken de doelen van de website en kijken naar een conversie die gemaakt kan worden (zoals het invullen van een bestel- of contactformulier, plaatsen van een bestelling of het downloaden of aanmelden voor een product). Daarnaast voeren wij maandelijks meerdere standaard checks uit. De volgende diensten kunt u verwachten van ons abonnement:

  • Maandelijks een heldere rapportage
  • Inzicht in kansen en behalen van uw doelstellingen
  • Uw website continue up to date
  • Rankingoverzicht van uw scores in Google.
  • Overzicht van haalbare SEO-doelen en mogelijke rankingkansen
  • Overige punten uit de “SEO-Check Website” of “Uitgebreide SEO-Check”