Redesign magento webshop voor Cipriani Online

16 november 2015

Afgelopen week hebben wij een subtiele redesign uitgevoert voor Cipriani Online. Dankzij de groei van de webshop in omvang was het nodig opnieuw structuur aan te brengen om het voor de consument eenvoudiger te maken de juiste producten te vinden. Lees meer over de wijzigingen die wij hebben gedaan.

Cipriani menswear webshop

ReDesign Magento Webshop

Cipriani is een online menswear webshop gericht op de internationale stijlvolle man. Cipriani begon ruimt een jaar geleden met hun e-commerce avontuur. Microdesign ontwikkelde hun eerste webshop, in de tussentijd is Cipriani uitgegroeid naar een goedlopende menswear webshop en is het aanbod ruim verdriedubbeld. Mede hierdoor is er besloten om een subtiele redesign toe te passen die gericht is op verfrissing, verbetering van de navigatie structuur en eenvoudig in beheersbaarheid.

ReDesign Homepage

Cipriani Online heeft een nieuwe homepage gekregen, het doel was een meer magazine uitstraling te geven. Daarnaast was het belangrijk de shop eenvoudiger aan te passen om zo sneller in te spelen op nieuwe collecties, seizoenen, nieuwe looks en nieuwe uitgelichte productgroepen.

ReDesign Navigatie

De grootste aanleiding was de navigatie, door de groei in aabod en merken werd de shop een stuk onoverzichtelijker. Hierdoor was het belangrijk opnieuw na te denken over de navigatie, we hebben gerbuik gemaakt van een grotere navigatie die een combinatie laat zien van merken en product groepen. Zodoende kunnen consumenten sneller en eenvoudiger de juiste producten vinden, daarnaast is er direct een helder overzicht van de aangebode merken.

Cipriani Magento Webshop

Blijf op de hoogte? Ontvang periodiek updates met interessante artikelen