Nu online Cameracompleet Re-Design

30 september 2015

Enkele weken geleden hebben wij een responsive re-design project opgeleverd voor Cameracompleet. Cameracompleet is al jaren klant bij Microdesign en was inmiddels toe aan de 3e webshop die wij voor hun hebben mogen ontwikkelen.

Cameracompleet maakt al jaren gebruik van het Magento Webshop platform. Gezien de moderne ontwikkelingen was het voor Cameracompleet enorm belangrijk mee te gaan in de huidige tijd. Zodoende hebben wij een Responsive webshop ontwikkeld op basis van hun huidige Magento Webshop platform. De webshop is nu volledig geschikt voor grote schermen en de kleine schermen van mobiele telefoons.

Cameracompleet mobiele responsive

De oplossing

Voor Cameracompleet hebben wij een plan ontwikkeld om de website naar een hoger en moderne niveau te brengen. Door gebruik te blijven maken van hun huidige omgeving hebben wij eerst gezorgd dat alles up-to-date was en voldeed aan de modernste standaarden. Via een Magento Check hebben we een goed plan kunnen ontwikkelen. Op basis van deze stappen hebben wij eerst een Magento Update uitgevoerd waarna wij over zijn gegaan op het Re-Design traject.

Zonder al te drastische wijzigingen door te voeren behouden de klanten het vertrouwde gevoel maar toch een nieuwe ervaring met verbeterde functionaliteiten en meer informatie. Daarnaast was het uiteraard enorm belangrijk dat Cameracompleet geen ladingen extra werk kreeg te voortduren en hun huidige artikel bestand zo veel mogelijk in takt kon blijven. Dit is uitstekend gelukt.

cameracompleet-case

Blijf op de hoogte? Ontvang periodiek updates met interessante artikelen