Nederlandse Magento 2 handleiding komt er aan!

01 februari 2017

We zijn verbaasd over de enorme interesse die er is voor een Magento 2 handleiding. We hadden dan ook een mooie verborgen pagina gemaakt ter voorbereiding op deze handleiding. In een tijd bestek van 2 maandjes meer dan 200 download verzoeken. ­čś▒

We zijn extra hard aan het werk gegaan om de handleiding zo goed en zo compleet mogelijk te maken. Zo hebben we een online versie die pagina voor pagina op onze site te lezen zal zijn. Maar ook de beloofde download. Daar wordt momenteel de laatste hand aan gelegd. De online versie zal mogelijk gedeeltelijk stuk voor stuk deze week al online komen. De download volgt later deze maand.

Zodra die er is sturen wij deze uiteraard pro-actief naar alle ge├»nteresseerden (Laat je e-mail onder dit bericht achter). Op instagram staan al een aantal sneak-peaks van de nieuwe pagina’s en ook zullen wij Facebook updaten met nieuws over de handleiding.

Bedankt voor jullie interesse!

Krijg de magento 2 handleiding als download in je mailbox!

Magento2 Handleiding updates ontvangen? Blijf op de hoogte van toevoegingen, wijzigingen en overige Magento2 Tips & Tricks.

Blijf op de hoogte? Ontvang periodiek updates met interessante artikelen