MBT Schoenen webshop nu live

07 augustus 2015

Wij hebben voor MBT-Store in Den Haag een nieuwe Magento Webshop mogen ontwikkelen. MBT-Store is een gespecialiseerde winkel voor MBT Schoenen. De website is een combinatie tussen een informerende website en een conversie gerichte webshop.

Voor MBT Store hebben wij een Responsive Magento Webshop mogen ontwikkelen volledig in huisstijl van hun huidige winkel in Den Haag. Door gebruik te maken van goede afbeeldingen, illustraties en goede tekstuele informatie zijn wij tot een goed concept gekomen waar informatie voorziening een belangrijke rol speelt. Bezoekers worden continue geadviseerd en geïnformeerd over de voordelen van de MBT Schoenen.

MBT Schoenen Zoekmachine positionering

De producten die MBT-Store verkoopt zijn lastig te vinden, daardoor is er een hele specifieke doelgroep die online zoekt naar dergelijke producten. Door gebruik te maken van ons SEO Abonnement houden wij wekelijks alle prestaties bij en adviseren wij pro-actief in verbetering van hun zoekmachine optimalisatie.

Integraties

Bij MBT Store is hun Magento Webshop volledig leidend in de onderneming, voorraad, prijs administratie en kassasysteem zijn allemaal direct gekoppeld met Magento. Door gebruik te maken van Magento Koppelingen zijn alle bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Van strakke integratie met Mailchimp tot koppeling met een kassa systeem in de winkel.

Responsive magento webwinkel

Responsive

Het is tegenwoordig niet speciaal meer maar een vereiste. Een volledig Responsive Magento Webshop. De website is volledig geoptimaliseerd zodat er en perfecte gebruikerservaring bestaat met zowel mobiele apparaten zoals Smartphones en Tablets maar ook gebruik wordt gemaakt van de grootste schermen voor een volledige ervaring.

Bekijk de MBT-Store Case of Bekijk de MBT webshop online

MBT Schoenen laptop

Blijf op de hoogte? Ontvang periodiek updates met interessante artikelen