Microdesign officieel Mailchimp Expert

30 september 2015

Met trots kunnen wij melden dat wij officieel erkend zijn door Mailchimp als Mailchimp Expert. Dankzij deze titel genieten wij van unieke informatie direct vanaf de bron. Daarnaast kunnen onze klanten gebruik maken van een uniek kortingsprogramma. Lees meer hierover in dit artikel.


mailchimp-certified-expert

Mailchimp Expert

Heeft u hulp nodig bij het maken van een maatwerk responsive mailchip template, of is er een complexe API koppeling nodig? Microdesign is nu uw officieele mailchimp expert. Na meerdere gesprekken met mailchimp, het overleggen van kennis, referenties en het toetsen van onze kwaliteiten zijn wij deze maand toegetreden aan het internationale expert panel.

Dit betekend dat Mailchimp ons samen met een selectie groep internationale experts adviseert aan haar klanten voor meer informatie, trainingen en maatwerk oplossingen.

mailchimp expert dashboard

Nog eerder up to date

Omdat wij als eerste de nieuwste technieken en mogelijkheden gepresenteerd krijgen zijn wij nog snelle up to date en kunnen wij als 1 van de eerste onze klanten adviseren in de nieuwste mogelijkheden op gebied van E-mailmarketing, marketing automation en meer.

De toekomst

Dankzij deze titel maar vooral door de enorme groei in Mailchimp aanvragen gaan wij meer informatie verspreiden over succesvolle E-mailmarketing. Tegenwoordig gaat het veel verder dan een nieuwsbrief sturen. Segmenteren, Autoresponders, Mobiel vriendelijke nieuwsbrieven zijn allemaal zaken waar u nu mee aan de slag zou moeten!

Mailchimp Expert implementaties

Als expert hebben wij implementaties gedaan van zeer complexe aart. Denk hierbij aan directe API koppelingen met CRM en ERP systemen. Of een nauwe datakoppeling met uw Magento Webshop waardoor u precies op interesse gebieden nieuwsbrieven kunt sturen.

Wilt u meer informatie over hoe u meer uit uw online marketing kunt halen? Neem dan contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

mailchimp-iphone-6-mobile

Korting op Mailchimp

Door gebruik te maken van de dienden van een Mailchimp Expert krijgt u van Mailchimp als beloning 3 maanden gratis gebruik van hun platform. Deze kortingen kunnen natuurlijk enorm oplopen bij grotere accounts. Maar zijn ook bij kleinere accounts meer dan welkom!

Na ons traject stuurt u onze factuur naar [email protected] met daarbij uw account naam en zij voegen 3 maanden tegoed toe aan uw account.

Download de PDF brochure over het kortingsprogramma hier

Download onze whitepaper

Meer informatie en overzicht van onze Mailchimp diensten. Dwonload onze whitepaper met cases, dienstinformatie en tarieven.

[mauticform id=”4″]

Blijf op de hoogte? Ontvang periodiek updates met interessante artikelen