Magento 2 gelanceerd!

17 november 2015

Eindelijk is het dan zover, Magento 2 is officieel gelanceerd, die mededeling werd zojuist gepubliceerd op de blog van het platform. “Een nieuw tijdperk in e-commerce innovatie” zoals Magento het zelf omschrijft. Lees meer over de lancering in dit artikel.

In dit artikel werd zojuist de lancering bekend gemaakt, Jaren hebben we er op moeten wachten, vele beta’s tests en speculaties zijn de revue gepasseerd maar eindelijk is het beschikbaar voor het grote publiek.

In ons artikel “Magento 2 wat is er nieuw” enkele weken terug somde we al wat nieuwe functionaliteiten en verbeteringen op.

Microdesign al ruimschoots ervaren.

Afgelopen jaar hebben wij al flink ge├»nvesteerd in het nieuwe platform. Module’s templates en complete webshops zijn gemaakt, dit zodat wij direct klaar zouden zijn voor deze dag. Al zullen veel Magento webshops zich nog volledig richten op Magento 1 zijn wij natuurlijk druk bezig met alle nieuwe ontwikkelen. Vragen of assistentie nodig? Neem contact met ons op.

Ik heb een Magento 1 webshop en nu?

Geen zorgen, wij zouden een nieuwe of huidige webwinkelier niet direct adviseren over te stappen of te migreren. Ook het bouwen van een nieuwe webshop zou ik niet direct in Magento 2 doen. Al vinden we het platform stabiel en professioneel opgetuigd, de community support en hoeveelheid extensies zijn nog lang niet voldoende om op alle vragen in te kunnen spelen. Echter voor een kleine startende webwinkel met niet al te veel bijzondere eisen zou dit anders kunnen liggen.

Lees ons originele artikel over Magento 2 nog eens rustig door voor meer informatie over de functionliteiten en verbeteringen of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte? Ontvang periodiek updates met interessante artikelen