Webshop ontwikkeling

Microdesign levert professionele webshop ontwikkeling op maat. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen op basis van het populaire Magento platform. Webshop ontwikkeling van A tot Z houd in dat wij alles leveren. Van conversie gerichte vormgeving tot zoekmachine vriendelijke ontwikkeling.

Magento specialisten

Microdesign werkt aan Magento implementaties vanaf het eerste uur, met publicaties in tijdschriften tot internationale implementaties

Maatwerk vormgeving

Wij ontwerpen en ontwikkelen webshops op maat. Er wordt niet alleen gekeken naar uw huisstijl maar ook naar uw doelstellingen

Complexe koppelingen

Wij ontwikkelen complexe koppeling zodat uw boekhouding, en koerier altijd up to date zijn.

Zoekmachine vriendelijk

Zoekmachine optimalisatie voor webshops is een vak apart, wij adviseren en informeren u graag wat de mogelijkheden zijn

Maatwerk functionaliteit

Specifieke wensen zijn bij ons van harte welkom, wij ontwikkelen functionaliteiten en extensies op maat.

Advies & assestment

Moet uw webshop beter presteren? Maar waar moet u beginnen, wij geven graag advies of leveren u een verbeter rapport.

Webshop Ontwikkeling Magento

Webshop ontwikkeling op maat

Naast de vele webshops die worden ontwikkeld op basis van templates blijven de maatwerk webshops verreweg het beste presteren, een unieke uitstraling, de beste prestaties en een eenduidige vorm van communicatie zijn belangrijke onderdelen hiervoor. Maar ook zoekmachine prestaties en koppelinng met huidige bedrijfsprocessen zijn factoren voor succes. Webshop ontwikkeling op maat is de oplossing voor de veeleisende ondernemer.

Webshop Strategie

Webshop strategie

Een van de belangrijke factoren van een succesvolle webshop is het vooraf bedenken en uitwerken van een heldere strategie.

Webshop Ontwerp

Webshop ontwerp

Een goed ontwerp voor de webshop is een belangrijk onderdeel van de strategie en uiteindelijk het succes van de webshop.

Webshop Marketing

Webshop marketing

Wij zijn ervaren in de tal van mogelijkheden van e-mail, social media zoekmachine en offline marketing.

Ervaren webshop ontwikkelaars

Microdesign is opgericht in 2013 en hebben dus al meer dan 11 jaar ervaring in website en webshop ontwikkeling. Daarnaast zijn al onze mederwerkers bekend met de modernste technieken en gaan zij geen uitdaging uit de weg op onbegonnen terrein.


Daarnaast werken wij met gecombineerd team, dit houd in dat grafische, strategische en technische kennis gezamelijk werken aan projecten en hierdoor alle expertises vewerkt zitten in het gehele traject

Ervaren wesbhsop ontwikkelaars
Microdesign ontwikkeld met multidiciplinaire teams totaal oplossingen voor een succesvolle webshop. Door gebruik te maken van de modernste technieken en creatieve ideeen dragen wij pro-actief bij aan uw organisatie.

Mobiele webshop ontwikkeling

Via de statistieken die wij bijhouden zien wij een enorme stijgende lijn in mobiel verkeer op webshops en websites. Dit is misschien een open deur, maar de groei zet zich dusdanig hard door dat google al rapporteerde dat er eind 2014 meer mobiele zoekopdrachten zullen zijn dan desktop. Ook de omzet bij onze klanten via mobiele telefoons en tablets groeit enorm.

Een goede mobiele webshop of liever een "responsive" webshop is essentieel voor hedendaags online succes.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?