Magento Webshop

Opzoek naar een Magento Webshop? Microdesign levert alle relevante diensten rondom Magento webshop ontwikkeling. Met ruim 10 jaar ervaring in strategie, ontwerp, ontwikkeling en maatwerk implementaties kunnen wij wel zeggen dat wij de Magento Specialist zijn in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omstreken.
Magento is marktleider als het gaat om E-Commerce platformen, zowel kleine starters als bekende grote multinationals gebruiken het platform. Door de uitgebreide basis functionaliteit bevat het enorm veel geavanceerde functies.

Magento webshop ontwikkeling

Magento Webshop Ontwikkeling is inmiddels een breed aangeboden product, tal van dienstverleners bieden professionele magento webshop ontwikkeling aan als product, helaas zien wij wij een hoop verschil in kwaliteit, stabiliteit en creativiteit in de opgeleverde webwinkels door het hele land. Met onze 10 jarige ervaring en ruim 100+ reeds opgeleverde webwinkels zijn wij doorgewinterd. Heeft u reeds een Magento Webshop, dan kunnen wij deze voor u geheel onafhankelijk voor u doorlichten.
12Cook voorbeeld
12Cook voorbeeld

Responsive magento webshop

Een Responsive Magento Webshop is de beste manier om uw webwinkel device onafhankelijk aan te bieden. Wij zorgen er voor dat de website in de basis een goede weergave heeft in alle moderne browsers, Zodra het scherm kleiner wordt past de site zich continue aan voor de beste weergave en beste klantervaring. Zo worden er vaak design keuzes aangepast in tablet en mobiele weergave om afleidende elementen die gene toevoeging hebben niet te tonen.Meer over Responsive Magento Webshop

Een aantal magento feiten

 

magentof

Het Magento platform is uitgebracht in 2008, binnen een jaar verkreeg het al meer dan 500.000 downloads. In Maart 2009 schoot magento voorbij andere populaire platformen wat populariteit betreft. OSCommerce en Virtuemart werden snel achter zich gelaten. In 2013 draaide er meer dan 150.000 webwinkels op Magento.

Google trends laat zien dat het woord Magento vaker gezocht is dan het woord e-commerce. In 2013 werd ook gemeten dat Magento op dat moment een ruime voorsprong had in marktaandeel met ruim 31%. In 2011 is Magento voor $180 miljoen overgenomen door eBay Inc. Met ruim 400 gecertificeerde partners en 800.000 community leden is het de grootste e-commerce community wereldwijd. Zo kunnen wij nog wel even door gaan met fascinerende cijfers en feiten, soms worden wij wel eens gevraagd of er geen nieuw platform is die Magento binnenkort van de troon stoot, deze cijfers tonen aan dat zo’n platform van goede huizen moet komen.

Magento basis functies

Wij krijgen van de vraag, wat zit er dan precies qua functionaliteiten in een Magento Webshop? Dit is een enorme waslijst, en niet voor ieder land, en iedere shop relevant. Wij gaan graag geheel vrijblijvend en adviseren met u in gesprek over uw specifieke toepassingen met daarbij de beste functionaliteiten. Rekening houdend met uw budget kijken we welke functies er evt maatwerk nodig zijn, of extensies die wellicht al op de markt zijn. Zoals u merkt is het inrichten van een Magento Webshop eigenlijk altijd wel maatwerk, wij kijken graag met u welke functionaliteiten relevant zijn en welke eventueel missen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen met u kunnen brainstormen over de juiste implementatie. Daarnaast kunnen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.magentologo@2x

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?