google-partner
Kay in t Veen

Microdesign: Microdesign is Google Certified Partner

Inmiddels al enige tijd geleden hebben wij de Google Certified Partner status behaald. Dit betekend dat wij gekwalificeerde en door Google gecertificeerde medewerkers hebben op het gebied van Google AdWords marketing, Google Display marketing en Google Analytics.

facebook-stopt-likewin
Kay in t Veen

: Facebook doet Like & win in de ban

De markt van like & win acties op facebook was booming, complete bedrijven die zich hier in specialiseerde stonden op en business modellen werden gebouwd rondom dit fenomeen. Maar het stop! In de laatste update van facebook plaatste zijn de volgende alinea

regels-wetgeving-nieuwsbrieven
Kay in t Veen

Online marketing: Regels en wetgeving voor nieuwsbrieven

Er zijn regels en wetgeving gebonden aan het versturen van nieuwsbrieven en mailings aan consumenten en bedrijven.
Omdat wij bijna dagelijks vragen krijgen en tal van artikelen die andere artikelen weer tegen spreken proberen wij dit in 1 artikel duidelijk te krijgen wat nu wel en wat nu niet mag.

Magento Expert
Kay in t Veen

e-Commerce: Magento expert zoeken

Opzoek naar een Magento Expert?. Welke partij is betrouwbaar, hoe zoek ik een geschikte kandidaat en hoe vraag ik het meest effectief een offerte aan? Dit zijn vragen die wij veel horen bij partijen op zoek naar een expert. In dit artikel geven wij wat duidelijkheid over veel gemaakte fouten of risico’s bij het zoeken en selecteren van een Magento expert of internet bureau gespecialiseerd in Magento.

banner-gddt2
jefferson vd Heijden

Werk: Geef down de toekomst 2014

Het reguliere voetbal seizoen zit er bijna op, tijd voor het jaarlijkse voetbalevenement voor kinderen en jongvolwassenen met Down met als doel, een onvergetelijke dag te bezorgen en op een sportieve wijze te laten zien dat deze zij prima kunnen functioneren in de huidige maatschappij. Ook dit jaar steunen wij dit doel weer door de fotografie te verzorgen tijdens deze dag maar hebben wij dit jaar ook de website ontwikkeld voor het evenement.

meet-magento-2014
jarnouding

e-Commerce: Meet Magento 2014

Het is bijna alweer zover, het Magento evenement van Nederland. Op 21 en 22 Mei vindt de volgende editie van Meet Magento plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Met interessante sprekers over techniek, toekomst, conversie en meer. Meet Magento is een interessant evenement voor Webshop eigenaren, Ontwikkelaars en Online Marketeers. Met tal van sessies, internationale sprekers en workshops zitten deze 2 dagen vol met Magento Kennis. Voor meer informatie Meet-magento.nl

Nuclear Security Summit 2014
Kay in t Veen

Algemeen: Beperkte bereikbaarheid tijdens Nuclear Security Summit 2014

Aan een prachtige locatie kleven helaas ook nadelen. Door de drukte rondom ons kantoor gebouw en daardoor verwachte bereikbaarheid zijn wij a.s. Maandag 24 en Dinsdag 25 Maart mogelijk slechter bereikbaar door beperkte aanwezigheid. Het nieuwe werken wordt ons op deze manier opgelegd. Uiteraard zijn wij perfect via e-mail bereikbaar.

Magento Dashboard
Kay in t Veen

e-Commerce: Magento dashboard op tv, beeldscherm, tablet of mobiel

Als je 24/7 met de groei en ontwikkeling van je magento webshop bezig bent zijn cijfers van levensbelang. Daarom zitten veel van onze klanten bijna dagelijks in Google Analytics, of andere statistiek tools om te kijken wat de conversie percentages doen. Hoe omzetten zich ontwikkelen of waar bezoekers stromen vandaan komen. Voor verschillende klanten hebben wij succesvol verschillende dashboards ontwikkeld om op maat de data aan te tonen die zij dagelijks nodig hebben.

schoenen winkel magento
Kay in t Veen

Werk: Schoenenwinkel.nl op Magento

Schoenenwinkel.nl is al jaren een klant bij Microdesign, en heeft ooit hun eerste webwinkel door ons laten ontwikkelen. Door de enorme groei niet alleen in klantenbestand en omzet maar zeker ook vanwege de verbreding van hun assortiment hebben wij een nieuwe Magento Webshop ontwikkeld.

apple carplay apps in de auto
Kay in t Veen

Trends: Apple’s carplay, apps in de auto

Zo ziet de toekomst er uit, weer een stapje dichter bij een volledige “connected world”. Apple heeft bekend gemaakt hoe hun IOS systeem er in de auto uit gaat zien en gaat heten, enkele merken komen dan ook met de eerste modellen zoals Ferrari, Volvo en Mercedes-benz.

12cook-thuiswinkel-awards
jarnouding

Werk: 12Cook genomineerd voor de Thuiswinkel awards!

Stiekem zijn wij natuurlijk wel een beetje trots dat 12Cook genomineerd is voor de Thuiswinkel awards. Op donderdag 6 Maart 2014 vind voor de 13e keer de uitreiking van de thuiswinkel awards 2014 plaats. 12Cook is genomineerd in de categorie Publieksprijzen XS Wonen & Tuin.

paper-facebook-review
Kay in t Veen

: Paper, facebook en nieuws in 1 applicatie

Enkele dagen geleden werd het al aangekondigd. Paper van Facebook een nieuwe iPhone applicatie die het mogelijk maakt de verhalen van vrienden via facebook op een andere manier de lezen. Op de site van Facebook.com/paper zagen we al een strakke vormgeving, vandaag is het dan zo ver, de applicatie is te downloaden. Hier mijn eerste ervaringen.

orocrm magento
Kay in t Veen

e-Commerce: OroCRM voor Magento

Sinds vandaag is de RC1 versie van OroCRM gelanceerd, het eerste open source CRM systeem speciaal speciaal ontwikkeld voor E-commerce platformen. Er was een sterke behoefte voor een kwalitatief open source platform voor klant, order en kans-beheer.

new-microdesign-logo
jefferson vd Heijden

Microdesign: Microdesign herboren

Nieuw jaar, nieuwe locatie, nieuw logo en een nieuwe website, dat noemen wij nog eens fris beginnen. Onze vorige site stamt nog uit 2010 dus het werd weer eens tijd voor een likje verf. Gezien de enorme hoeveelheid content hebben we besloten de site kleinschalig te lanceren om vervolgens de site steeds verder uit te breiden.

2013-2014-2
Kay in t Veen

Microdesign: Fijne feestdagen

Het complete team van Microdesign wenst iedereen gezellige kerstdagen en een fantastisch 2014 met veel online succes. In de week tussen kerst en oud & nieuw zijn wij gewoon bereikbaar!

12cooklogo
jarnouding

Werk: Magento voor 12Cook.com

12Cook is een online speciaalzaak gericht op koken en tafelen, met een breed assortiment aan top merken zoals WMF, Le Creuset, Boretti, Joseph Joseph en veel meer bieden zijn een mooi assortiment aan hun brede groep klanten.

youbeautystores
Kay in t Veen

Werk: Oplevering YOU! Beauty stores

Afgelopen week hebben wij ons nieuwe project gelanceerd, een volledig responsive website gebaseerd op WordPress voor YOU! Beauty Stores. YOU! is een all-round schoonheidssalon gevestigd in Rotterdam (Hillegersberg), Laren en Hilversum.

sevanews
jefferson vd Heijden

Werk: Livagang Seva Group

Vorige week is de nieuwe website voor Seva Group live gegaan. een informatieve website voor de zakelijke markt. Seva Group “supplier of alcoholic beverages in the world of Duty Free and Travel Retail”

Bekijk portfolio

UDGGear International Magento webshop
Kay in t Veen

Werk: Oplevering UDGGear.com internationale magento webshop

Deze week is de website van UDG DJ Gear live gegaan. Microdesign verzorgde de grafisch vormgeving en de initiële implementatie van het Magento platform.

wat-is-klout
Kay in t Veen

: Wat is klout?

Wellicht heeft u het al eens voorbij zien komen, Klout. Maar wat is klout nou eigelijk en wat kan het voor u betekenen. Weer een hype of wel degelijk nuttig? Klout geeft een persoon of merk een scoren of invloed-score zoals u wilt. Klout meet uw invloed op basis van uw manier van activiteit op sociale media. Iedere keer als u content publiceert of iemand benaderd beinvloed u iemand. Klout maakt gebruik van data uit verschillende sociale media voor het meten van Bereik, invloed en impact.

magento-multi-store
Kay in t Veen

e-Commerce: Hoe magento multi-store in te stellen / multi-store configuratie

Er zijn verschillende manieren om meerdere webwinkels onder 1 magento installatie te laten draaien. We noemen dit ook wel multistore, multiple store of multi-store configuraties.
De manier waarop we dit doen hangt af van de wensen.

Waarom Magento
Kay in t Veen

e-Commerce: Waarom Magento?

In dit artikel proberen wij helder antwoord te geven op een veelgestelde vraag. Waarom een Magento webshop beter is En waarom niet Virtuemart (op het Joomla platform), osCommerce of bijvoorbeeld de eCommerce plugin van WordPress?